ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη στον Δήμο Θεσσαλονίκης λόγω επίσχεσης εργασίας στον ΟΑΣΘ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Εκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ενόψει της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, την Πέμπτη.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Εργατικό Κέντρο και η Διοίκηση του ΟΑΣΘ. «Ο αποκλεισμός της πόλης και του νομού για άλλη μια φορά δεν είναι ανεκτός.

Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μείνει για άλλη μια φορά χωρίς το μοναδικό μέσο μαζικής μετακίνησης που εξυπηρετεί τους πολίτες», τόνισε ο κ. Μπουτάρης. Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ, σε νέα συνεδρίασή τους θα αποφασιστεί εάν η καταβολή δεδουλευμένων ενός μήνα είναι ικανή να ματαιώσει την επίσχεση εργασίας που έχουν προαναγγείλει για αύριο, είπε ο πρόεδρος του συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης. Απαντώντας σε ερώτηση, σχετικά με δηλώσεις του περί αναστολής της κινητοποίησης, ο ίδιος σε υψηλούς τόνους ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο «δεν μίλησα ποτέ για αναστολή. Την Πέμπτη το πρωί δεν θα κουνιέται τίποτα».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ