Σύσκεψη στον Δήμο Θεσσαλονίκης λόγω επίσχεσης εργασίας στον ΟΑΣΘ

Σύσκεψη στον Δήμο Θεσσαλονίκης λόγω επίσχεσης εργασίας στον ΟΑΣΘ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ενόψει της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, την Πέμπτη.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Εργατικό Κέντρο και η Διοίκηση του ΟΑΣΘ. «Ο αποκλεισμός της πόλης και του νομού για άλλη μια φορά δεν είναι ανεκτός.

Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μείνει για άλλη μια φορά χωρίς το μοναδικό μέσο μαζικής μετακίνησης που εξυπηρετεί τους πολίτες», τόνισε ο κ. Μπουτάρης. Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ, σε νέα συνεδρίασή τους θα αποφασιστεί εάν η καταβολή δεδουλευμένων ενός μήνα είναι ικανή να ματαιώσει την επίσχεση εργασίας που έχουν προαναγγείλει για αύριο, είπε ο πρόεδρος του συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης. Απαντώντας σε ερώτηση, σχετικά με δηλώσεις του περί αναστολής της κινητοποίησης, ο ίδιος σε υψηλούς τόνους ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο «δεν μίλησα ποτέ για αναστολή. Την Πέμπτη το πρωί δεν θα κουνιέται τίποτα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή