Μάχη του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Μάχη του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να ελπίζει για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεκδικήσει σήμερα (19.00) ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ με τον Γιάννη Καλμαζίδη να έχει σημειώσει στο… απουσιολόγιό του δύο σοβαρές απουσίες: του Ερνάντο Γκόμεζ και του Αμαραλ Ντάντε.

Η Σκρα Μπελχάτοφ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κληθούν να ξεπεράσουν την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες αλλά και τα προβλήματα των μικροτραυματισμών. Ο Γιάννης Καλμαζίδης θα έχει στη διάθεσή του τους κεντρικούς Ανδρεάδη και Παντακίδη και τους πασαδόρους Πέτκοβιτς και Τερζή. «Αντιμετωπίζουμε μια ευρωπαϊκή δύναμη του βόλεϊ. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και παίζει σε διαφορετικό επίπεδο από τις ελληνικές ομάδες. Ο αγώνας θα έχει για εμάς μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε καλύτερα το δεύτερο παιχνίδι» τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης, ενώ ο προπονητής της Πολωνών Φιλίπ Μπλεν αναφέρθηκε στην επιθυμία των παικτών του για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως όλα τα νοκ άουτ. Γι’ αυτόν τον αγώνα δεν κάναμε κάποια ειδική προετοιμασία. Το μόνο που κάναμε ήταν να αναλύσουμε τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ολοι οι παίκτες μου θέλουν να αγωνιστούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Η Σκρα Μπελχάτοφ τα τελευταία 15 χρόνια πρωταγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 είχε φτάσει μέχρι τον τελικό αλλά ηττήθη με 2-3 από τη ρωσική Καζάν. Πρόκειται για μία πανίσχυρη και έμπειρη ομάδα, στη σύνθεση της οποίας υπάρχουν παίκτες από Πολωνία, Σερβία, Ουκρανία, Αργεντινή και Βουλγαρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή