Στα ίχνη των δραστών της ληστείας στου Ρέντη

Στα ίχνη των δραστών της ληστείας στου Ρέντη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοντά στην εξιχνίαση της ληστείας της κεντρικής φαρμακαποθήκης του ΕΟΠΥΥ στου Ρέντη, που συνέβη πριν από ένα μήνα, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν ύστερα από έρευνες μερικών εβδομάδων να φτάσουν στα ίχνη των δραστών της ληστείας. Τρεις ύποπτοι ως δράστες της ληστείας προσήχθησαν χθες στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ και μέχρι αργά χθες το βράδυ ανακρίνονταν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μαζί με τους υπόπτους εντοπίστηκαν και φάρμακα που ενδεχομένως εκλάπησαν από την αποθήκη. Εάν πρόκειται για τη λεία της συγκεκριμένης ληστείας αναμένεται να αποδειχθεί τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ.

Υπενθυμίζεται ότι η ληστεία συνέβη πριν από ένα μήνα σε κτίριο της οδού Πειραιώς 167 όπου στεγάζεται η κεντρική φαρμακαποθήκη του ΕΟΠΥΥ, από την οποία τροφοδοτούνται τα φαρμακεία του οργανισμού με ακριβά φάρμακα για σοβαρές ασθένειες. Τρεις ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν το βράδυ της 17ης Οκτωβρίου στο κτίριο και με την απειλή όπλου επιτέθηκαν στον φρουρό, από τον οποίο αφαίρεσαν τα κλειδιά της αποθήκης και του αυτοκινήτου του, με το οποίο και διέφυγαν. Οι δράστες της ληστείας αφαίρεσαν φάρμακα διαφόρων κατηγοριών παθήσεων (νεφρική ανεπάρκεια, ρευματοειδή αρθρίτιδα, κυστική ίνωση, μεσογειακή αναιμία, σκλήρυνση κατά πλάκας και διάφορες μορφές καρκίνου), συνολικής αξίας 1,5 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή