Πίσω από τις κάμερες

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Φούτμπολ Λιγκ αργοσβήνει…

Τεταμένο είναι το κλίμα στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους τρεις μήνες και έχουν προχωρήσει σε στάσεις εργασίας. Οι ΠΑΕ–μέλη της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής λίγκας αποφάσισαν, προκειμένου να δώσουν λύση στο πρόβλημα, να καταβάλουν από πέντε χιλιάδες ευρώ εκάστη. Ομως, όταν ήρθε η ώρα της καταβολής των χρημάτων, μόνο δύο ΠΑΕ, ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα, ανταποκρίθηκαν. Οι υπόλοιπες δεν εισέφεραν. Αντί λοιπόν να λυθεί το πρόβλημα, αυτό επιτείνεται. Από τη μία πλευρά η διοίκηση έχει προχωρήσει σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, που εκτιμάται ως προπομπός απολύσεων, ενώ από την άλλη, οι εργαζόμενοι έχουν έρθει σε συμφωνία με δικηγορικό γραφείο προκειμένου να αναλάβει την εκπροσώπησή τους.

ΜΠΛΟΥ.

Αντετοκούνμπο για πρόεδρος

Οσο κι αν κάποιοι θεωρήσουν ότι ήταν επικοινωνιακό τέχνασμα η αναφορά του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην πρόσφατη ομιλία του στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ουδείς μπορεί να παραβλέψει ότι αυτή η προσωπική μνεία στο πρόσωπο του Ελληνα παίκτη «φωτίζει» ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ και είχε πολλαπλούς αποδέκτες. Αλλωστε, η ιστορία του ελληνικού φαινομένου είναι γνωστή στον Ομπάμα.

Γ. Β.

Απανωτά χτυπήματα

Το χειρότερο «φεγγάρι» του διανύει αγωνιστικά ο Εργκούς Κάτσε. Το καλοκαίρι τέθηκε εκτός ΠΑΟΚ με εντολή του Βλάνταν Ιβιτς, δόθηκε δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει και, πλέον, προπονείται με τη β΄ ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε θα λυθεί το συμβόλαιό του. Εκτός των άλλων έχει χάσει τη θέση του και στην Εθνική Αλβανίας, γιατί όπως αποκάλυψε ο βοηθός του Ντε Μπιάζι, Αλντίν Λάλα, ο Κάτσε είναι… τεμπέλης. Θέμα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν τίθεται τουλάχιστον τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Γ. Σ.

Ελλειψη γνώσης

Οσα τραγελαφικά συμβαίνουν στα εσωτερικά της αήττητης και πρωτοπόρου ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, με επιβολή προστίμων στους παίκτες, απομάκρυνση γενικού διευθυντή και… ενοικιαζόμενους φυσιοθεραπευτές και γυμναστές, επιβεβαιώνουν την παντελή έλλειψη γνώσης του νέου επενδυτή στη διοικητική διαχείριση.

Γ. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή