ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ θα συναντηθεί τελικά με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας New York Times

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί τελικά με δημοσιογράφους της εφημερίδας New York Times, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπός του λίγες ώρες αφότου ο Νοεϋορκέζος μεγιστάνας ματαίωσε την επίσκεψή του στα γραφεία της. Ο Τραμπ σχεδιάζει να πάει στο κτίριο όπου στεγάζεται η εφημερίδα, είπε η Χόουπ Χικς, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Νωρίτερα, μέσω του Twitter, ο Τραμπ ανέφερε ότι ματαίωσε αυτή τη συνάντηση επειδή οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να αλλάξουν τους όρους με τους οποίους είχε συμφωνήσει.

Η κίνηση αυτή έγινε μια ημέρα αφού ο ρεπουμπλικανός μεγιστάνας των ακινήτων συναντήθηκε με παρουσιαστές τηλεοπτικών ειδήσεων και στελέχη της βιομηχανίας των ειδήσεων και δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη, σε μια συνάντηση που η Washington Post περιέγραψε ως εριστική, προσθέτοντας όμως ότι γενικά διεξήχθη με τον προσήκοντα τρόπο.

Ως υποψήφιος για την προεδρία, ο Τραμπ είχε εξοργιστεί με τα μη κολακευτικά γι' αυτόν ρεπορτάζ, παρόλο που είχε εξακολουθήσει να επιτρέπει σε ορισμένους δημοσιογράφους να έχουν πρόσβαση σ' αυτόν, ανάμεσα στους οποίους και μερικοί των New York Times.

«Ακύρωσα τη σημερινή συνάντηση με τους προβληματικούς @nytimes όταν οι όροι και οι προϋποθέσεις της συνάντησης άλλαξαν την τελευταία στιγμή. Καθόλου ευγενικό», ανέφερε ο Τραμπ σε καταχώριση στο Twitter.

«Ίσως να οργανωθεί νέα συνάντηση με τους @nytimes. Στο μεταξύ συνεχίζουν να με καλύπτουν ανακριβώς και μ' έναν απαίσιο τόνο!», έγραψε ο Τραμπ σε μια δεύτερη καταχώριση.

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ