Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου φοιτητή στην Πεντέλη

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή των ΤΕΙ Αθήνας, Θεόδωρου Γαλαζούλα, στις 8 Μαϊου σε περιοχή της Πεντέλης ομολόγησε ο νεαρός άνδρας ηλικίας 22 ετών που εντοπίστηκε στις 23 Νοεμβρίου να κινείται με το αυτοκίνητό του στον Γέρακα και συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη.

Στο εσωτερικό του οχήματός του βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο καλάσνικοφ τύπου ρέπλικα.

Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για εργαστηριακή εξέταση.

Οπως προέκυψε από την πολύμηνη ενδελεχή έρευνα της αστυνομίας η πράξη του 22χρονου αποδίδεται σε διαφορές που είχε με το θύμα.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του φοιτητή προήλθε από τις κακώσεις οι οποίες προκλήθηκαν από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ο 20χρονος έμενε στα Γλυκά Νερά και το πτώμα του είχε βρεθεί σε θαμνώδη έκταση στην περιοχή του Αγίου Πέτρου Πεντέλης. Τα ίχνη του άτυχου νεαρού είχαν χαθεί στις 8 Μαΐου και η εξαφάνισή του είχε καταγγελθεί δύο ημέρες αργότερα, στις 10 Μαΐου στο Α.Τ. Γλυκών Νερών. Δέκα μέρες αργότερα, το πτώμα του είχε εντοπίσει σε προχωρημένη σήψη περιπατητής και είχε ειδοποιήσει αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή