Ρέντσι: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαν να με μισήσουν τόσο πολύ»

Ρέντσι: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαν να με μισήσουν τόσο πολύ»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαν να με μισήσουν τόσο πολύ» ήταν η εξομολόγηση του Ματέο Ρέντσι σε συνεργάτες του στον απόηχο του ηχηρού «όχι» στο δημοψήφισμα για την συνταγματική αναθεώρηση και λίγη ώρα πριν από το διάγγελμά του προς τον ιταλικό λαό.

«Πρόκειται για ξεκάθαρο μίσος» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Ρέντσι αναφερόμενος όχι στους Ιταλούς αλλά στους πολιτικούς του αντιπάλους και τη μειοψηφία του Δημοκρατικού Κόμματος που λειτούργησε με τέτοιο τρόπο ώστε ο Μπέπε Γκρίλο να έχει πλέον ρεαλιστικές βλέψεις να βρεθεί στην εξουσία.

Μάλιστα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ο Ρέντσι πρόσθεσε μιλώντας σε συνεργάτες του ότι πλέον «οι υποστηρικτές του "όχι" οφείλουν να αποφασίσουν τι κυβέρνηση θα σχηματίσουν.

«Θέλω να δω τι θα κάνουν, δεν έχουν εναλλακτική για την ηγεσία ούτε πρόγραμμα, είχαν μόνο έναν κοινό εχθρό. Ειχαν ενωθεί μόνο και μόνο για να με "χτυπήσουν" δεν ενδιαφέρονταν καθόλου για τη συνταγματική μεταρρύθμιση», φέρεται να είπε τέλος ο Ρέντσι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή