Η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Αρχιεπισκοπής στον Μακαριώτατο

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης της Αρχιεπισκοπής στον Μακαριώτατο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης των εργαζομένων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα ευχάριστα Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο. Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας για τη συμβολή τους στη προβολή της θετικής στάσης της Εκκλησίας απέναντι στον αθλητισμό και σε κάθε προσπάθεια διάδοσης του φίλαλθου πνεύματος και του «ευ αγωνίζεσθαι» και πρόσθεσε ότι «ο αθλητής ασκείται στην υπομονή, την εργατικότητα, την αφοσίωση στο στόχο, την τόλμη, την αυτοκυριαρχία και την ταπεινοφροσύνη».

Οι παίκτες χάρισαν στο κ. Ιερώνυμο τη φανέλα της ομάδας με το όνομα του, τοποθετημένη σε καλαίσθητη κορνίζα. Η επόμενη συμμετοχή της ομάδας είναι το χριστουγεννιάτικο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο οποίο θα συμμετέχει η ομάδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και η ομάδα των Ελλήνων Βουλευτών, των Υπαλλήλων της Βουλής και της μικτής Ε.Κ.Α. Ο αγώνας της ομάδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής θα διεξαχθεί το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, ώρα 5 μ.μ. στο ΜΕΤΣ. Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συλλογή παιχνιδιών και τροφίμων για το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας» καθώς για προώθηση της εκστρατείας «Το Ροζ Φύλλο Αγώνα της Ζωής» για τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή