Αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των προεκλογικών υποκλοπών υπόσχεται ο Τραμπ

Αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των προεκλογικών υποκλοπών υπόσχεται ο Τραμπ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πληροφορίες εκ των έσω φαίνεται να έχει ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το δίκτυο CNN, για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο να υπόσχεται πως θα προβεί σε αποκαλύψεις εντός της εβδομάδας. 

Σε πάρτι την Πρωτοχρονιά στο θέρετρο Mar-A-Lago στη Φλόριντα, ο Τραμπ υποστήριξε ότι υπάρχει και άλλος ένοχος, εκτός της Ρωσίας στην υπόθεση αυτή.

«Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος. Επίσης γνωρίζω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι γι' αυτό δεν πρέπει να είναι σίγουροι για την κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε να περιγράψει την απόρρητη πληροφόρηση που γνωρίζει ο ίδιος απάντησε: «Θα μάθετε την Τρίτη ή την Τετάρτη.»

Το ζήτημα που έχει προκύψει με την άρνηση του Τραμπ ν' αποδεχτεί τις αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας την υπόθεση των προεκλογικών υποκλοπών με στόχο το Δημοκρατικό Κόμμα, αναμένεται να είναι από τα κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα των πολιτικών εξελίξεων στις ΗΠΑ κατά την εβδομάδα αυτή, σχολιάζει το CNN.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή