Συνελήφθη ύποπτος για τρομοκρατική ενέργεια στο αεροδρόμιο της Αττάλειας

Συνελήφθη ύποπτος για τρομοκρατική ενέργεια στο αεροδρόμιο της Αττάλειας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Eνας Σύρος είπε πως έχει πάνω του βόμβα και φώναξε «Αλάχου Άκμπαρ» την ώρα που περνούσε το πρωί από τους ελέγχους ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Αττάλειας στην Τουρκία, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο άνδρας βρισκόταν στο τέρμιναλ αναχωρήσεων του αεροδρομίου όταν φώναξε, «έχω πάνω μου μια βόμβα», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.

Επιβάτες πανικοβλήθηκαν και τα μέλη της ασφάλειας του αεροδρομίου έθεσαν υπό κράτηση τον άνδρα γύρω στις 09:55 (τοπική ώρα).

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV πως το επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που ο άνδρας περνούσε τις αποσκευές του από τα μηχανήματα ελέγχου.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως ο ύποπτος, ο οποίος δεν έχει κατονομασθεί και μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο σε αστυνομικό τμήμα, ενώ ανέφερε ακόμα ότι «εργάζεται με τους τρομοκράτες».

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν έκαναν γνωστό αν μετέφερε πράγματι κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό ο ύποπτος. Ωστόσο σύμφωνα με το CNN Turk χαρακτηρίσθηκε «πνευματικά ανισόρροπος».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή