Επιχείρηση της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη – στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δράστη

Επιχείρηση της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη – στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δράστη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eυρεία επιχείρηση πραγματοποίησε η τουρκική αστυνομία στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με τουρκικά μέσα, στον απόηχο της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Reina την Πρωτοχρονιά.

Νωρίτερα, φωτογραφίες ενός υπόπτου για την επίθεση έδωσαν στη δημοσιότητα τα τουρκικά κρατικά μέσα ενημέρωσης. Οι φωτογραφίες προέρχονται από κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο Ανατολή, οι κάμερες ασφαλείας, που εξετάστηκαν από την τουρκική αστυνομία, κατέγραψαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δράστη.

Επιχείρηση της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη – στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δράστη-1

Η αρμόδια για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος διεύθυνση της εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Η αστυνομία, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, εκτιμά ότι ο δράστης μπορεί να είναι υπήκοος του Ουζμπεκιστάν ή του Κιργιστάν και να διατηρεί διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος ή ακόμη και να είναι μέλος του.

Τουλάχιστον 39 άτομα σκοτώθηκαν και 69 άλλοι τραυματίστηκαν στην επίθεση. Μέχρι στιγμής, έχουν αναγνωριστεί τα 38 από τα 39 θύματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή