Ο καιρός αύριο Πέμπτη: Σποραδικές καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις

Ο καιρός αύριο Πέμπτη: Σποραδικές καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο Πέμπτη θα εκδηλώνονται και πάλι κατά διαστήματα τοπικές βροχές , σποραδικές καταιγίδες , και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπειρωτικής χώρας , καθώς  και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας , της Θράκης και της Θεσσαλίας Από το Απόγευμα πάντως και από τα Δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βόρεια . Την Παρασκευή τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα Α και Ν .  Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός το Σάβ/Κυρ με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας την Κυριακή

Αττική                                                                                                                                      

Καιρός : άστατος καιρός  με βροχές κατά διαστήματα , ίσως και παροδική καταιγίδα κυρίως από το μεσημέρι . Άνεμοι : Ν   4 με 6  μποφόρ Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη                                                                                           

Καιρός : συννεφιά με τοπικές βροχές και  χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά Τα φαινόμενα από το βράδυ θα είναι τοπικά έντονα . Άνεμοι : Β  4 με 6 μποφόρ Η Θερμοκρασία έως 6 βαθμούς.

(πηγή ΣΚΑΙ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή