Επιβλητικός Αρης, αήττητος Απόλλων

Επιβλητικός Αρης, αήττητος Απόλλων

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βγαλμένος από τα πιο ονειρώδη βράδια του παρελθόντος, ο Αρης ήταν καταιγιστικός στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την 11η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, νίκησε με 4-0, καθαρίζοντας επί της ουσίας τον αγώνα από τις αρχές του πρώτου μέρους. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου έβγαλαν πάθος, ανταγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα και πήραν μια άτυπη ρεβάνς από τους Σερραίους, καθώς ο Πανσερραϊκός είχε στερήσει πέρυσι από τον Αρη την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Σκόρερ για τους «κίτρινους» ήταν οι Ντούνης (21΄, 29΄) Ιντζίδης (24΄) και Μιλούνοβιτς (88΄). Η ομάδα του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ιωαννίδη από το 68ο λεπτό.

Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διατήρησε το αήττητο των 11 αγώνων. Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα, έγινε στο 74ο λεπτό, με τον κόσμο στην Ριζούπολη να παγώνει. Ο Κώτσιος έκανε μεγάλο άλμα και χτυπήθηκε στο κεφάλι, χάνοντας προσωρινά τις αισθήσεις του, αλλά ευτυχώς τις ανέκτησε άμεσα. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο ΟΦΗ ήταν λίγο πιο κινητικός αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις φάσεις που δημιούργησε. Στο δεύτερο μέρος, το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο…

Στο 0-0 έμεινε και η Σπάρτη με τον Παναιγιάλειο, ενώ μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής ήταν η Λαμία μετά το 3-0 επί του Αχαρναϊκού και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση, πλησιάζοντας στους 2 βαθμούς τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Καραγιάννης, Ντουρμισάι και Βασιλόγιαννης ήταν οι σκόρερ της Λαμίας, που βάση της αγωνιστικής εικόνας δείχνει ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Στο «ντέρμπι» των ουραγών, ο Πανελευσινιακός κέρδισε με 3-1 την Καλλονή και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

«Διπλό» που τον βάζει σε τροχιά ανόδου πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, νικώντας με 0-1 τον Πανθρακικό. Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Η ομάδα της Καρδίτσας προηγήθηκε 2 φορές, αλλά σε ισάριθμες περιπτώσεις ισοφαρίστηκαν από την αθηναϊκή ομάδα. Για την Καρδίτσα ήταν αναμφίβολα μια μεγάλη ευκαιρία βάσει της εικόνας του αγώνα, δεδομένου ότι δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της.

Στη βαθμολογία: Απόλλων Σμύρνης 27, Λαμία 25, Αρης 23, ΟΦΗ 21, Αγροτικός Αστέρας 19, Αχαρναϊκός 14, Σπάρτη 14, Πανσερραϊκός 13, Τρίκαλα 12, Παναιγιάλειος 12, Κισσαμικός 12, Πανθρακικός 11, Χανιά 10, Αιγινιακός 10, Αναγέννηση Καρδίτσας 9, Καλλιθέα 8, Πανελευσινιακός 6, Καλλονή 6. Υπενθυμίζεται πως οι δύο πρώτες ομάδες κερδίζουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και οι τελευταίες τέσσερις υποβιβάζονται. Στην επόμενη αγωνιστική που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο: Αχαρναϊκός – Αρης, ΟΦΗ – Λαμία, Αγροτικός Αστέρας – Σπάρτη, ΑΕΛ Καλλονής – Τρίκαλα, Αιγινιακός – Καλλιθέα, Κισσαμικός – Χανιά, Παναιγιάλειος – Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανελευσινιακός – Απόλλων Σμύρνης και Πανσερραϊκός – Πανθρακικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή