Πίσω από τις κάμερες

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτέλους έλεγχος

Προς την υλοποίηση του ηλεκτρονικού μητρώου αθλητικών φορέων προχωράει μέσω διαγωνισμού η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Πρόκειται για πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία του αθλητισμού και να δυσκολέψει την ύπαρξη σωματείων «σφραγίδων». Με το ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών φορέων (αθλητικών σωματείων, ενώσεων, ομοσπονδιών), η ΓΓΑ θα ελέγχει τα στοιχεία τους βασιζόμενη στα αποδεικτικά στοιχεία που θα αποστέλλονται και θα έχει τη δυνατότητα ταξινόμησης και ανάλυσης βάσει γεωγραφικής θέσης, ομοσπονδίας και και κλάδου αθλήματος.

ΜΠΛΟΥ.

Πείραμα Τσίμιροτ

Το πείραμα Τσίμιροτ προτίθεται να επαναλάβει ο ΠΑΟΚ, αν δεν ολοκληρωθεί άμεσα η απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε από τη Ρεν. Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σαράγεβο, για να αποκτήσει και τον Χάρις Ντούλιεβιτς, διεθνή με την Εθνική Βοσνίας και αρχηγό στη Σαράγεβο. Από την ίδια ομάδα αποκτήθηκε ο Τσίμιροτ, με τον οποίο ο επίσης 23χρονος –αριστερός εξτρέμ– μίλησε για το ενδεχόμενο να είναι συμπαίκτες και επί ελληνικού εδάφους.

Γ. Σ.

Προφανής αντινομία

Υπάρχει μια προφανής αντινομία από την πλευρά της ΕΠΟ στην υπόθεση της προσφυγής που κατέθεσε εναντίον της στο Πρωτοδικείο Αθηνών ο δικηγόρος Ανδρ. Μαλάτος, ζητώντας τον διορισμό προσωρινής διοίκησης. Από τη μία η ομοσπονδία υποστηρίζει ότι η FIFA δεν αναγνωρίζει διορισμένες διοικήσεις από δικαστήρια. Από την άλλη, κάνει κύρια παρέμβαση με την οποία ζητεί, επικουρικά έστω, σε περίπτωση που γίνει δεκτή η προσφυγή Μαλάτου, ως προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ να διοριστούν τα πρόσωπα που απαρτίζουν το σημερινό Δ.Σ. Αραγε, σε αυτήν την περίπτωση, η FIFA θα δεχόταν τη διοίκηση που θα διόριζε το δικαστήριο;

MΠΛΟΥ.

Δουλειές στο… πόδι

Την παροιμία «των φρονίμων τα παιδιά…» δεν τη γνωρίζουν, μάλλον, στη Λίγκα του βόλεϊ. Οι ιθύνοντες ανακοίνωσαν ότι θα διεξαχθεί στην Κύπρο το Λιγκ Καπ, αλλά δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν πρώτα τις άδειες από όλους τους αρμόδιους φορείς. Ετσι, ο Κύπριος υπουργός Δημόσιας Τάξεως φοβούμενος ότι θα γίνουν επεισόδια (και, ίσως, γνωρίζει καλύτερα από όλους) αποφάσισε να μη δώσει άδεια. Ολα αυτά έγιναν ελάχιστες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των αγώνων (25-26/), ενώ κάποιες ομάδες είχαν φροντίσει για εισιτήρια και διαμονή…

Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή