«Σε μεγάλες γεωπολιτικές εξελίξεις» απέδωσε τις αλλαγές στη ηγεσία των Ε.Δ ο Πάνος Καμμένος

«Σε μεγάλες γεωπολιτικές εξελίξεις» απέδωσε τις αλλαγές στη ηγεσία των Ε.Δ ο Πάνος Καμμένος

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βολές εξαπέλυσε ο τέως πλέον Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαίτσης, κατά την τελετή παράδοσης του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας. Ο εν αποστρατεία πλέον Αντιπτέραρχος, παρουσία του Πάνου Καμμένου έκανε λόγο για «παντελώς άκομψη αποστράτευση του», που όπως είναι συνιστά «πρόκληση, όχι μόνο στο πρόσωπο μου, αλλά στο πρόσωπο του θεσμού του Αρχηγού της Πολεμικής  Αεροπορίας» και σημείωσε ακόμα πως «το αντιπαρέρχομαι, θεωρώντας ότι είναι μια ατυχής στιγμή, που ελπίζω να μην επαναληφθεί στο μέλλον».

Παράλληλα ο Χρήστος Βαΐτσης αναφέρθηκε και στην ισχύ της Πολεμικής Αεροπορίας υπογραμμίζοντας ότι «για να συνεχίσει η Πολεμική Αεροπορία να απαντά στις άναρθρες κραυγές των γειτόνων μας, χρειάζεται πλήρη βελτίωση» κάτι που όπως είπε απαιτεί «αναβάθμιση στα υπάρχοντα μέσα και απόκτηση νέων», τονίζοντας ότι «δεν επιδέχεται καμία καθυστέρηση, έχω πλήρη επίγνωση για τα των δανειστών, όμως η αεροπορική ισχύς είναι το οξυγόνο που αναπνέουμε».

Απάντηση Καμμένου

«Χρήστο, μην το παίρνεις προσωπικά» είπε ο κ. Καμμένος, αναφέροντας πως «οι κρίσεις έπρεπε να γίνουν ενόψει των μεγάλων γεωπολιτικών εξελίξεων που αναμένονται. Αυτές έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τη νέα ηγεσία», συμπλήρωσε προς τον απελθόντα Αρχηγό ΓΕΑ. 

 Όσον αφορά τα προβλήματα που ανέφερε ο αντιπτέραρχος ο κ. Καμμένος σχολίασε: «είμαστε προ των πυλών για την αναβάθμιση του στόλου».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή