Bενιζέλος: Άλλη κυβέρνηση από τις δημοκρατικές δυνάμεις, με την συμμετοχή του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ

Bενιζέλος: Άλλη κυβέρνηση από τις δημοκρατικές δυνάμεις, με την συμμετοχή του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το συνεχές δημαγωγικό παιχνίδι γίνεται παιχνίδι με την φωτιά» είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, κατά την διάρκεια της συζήτησης με επίκεντρο το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για την νομιμότητα της δανειοδότησης πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ.

Ο πρών πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «όσα έλεγε η κυβέρνηση έχουν μετατραπεί σε μπούμερανγκ» σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Ξυδάκη. 

«Χθες άνοιξε συζήτηση για Grexit από στελέχη της κυβέρνησης. Αυτό το πλάνο Β της συνωμοσιολογίας, το πλάνο της εκτροπής, έχει αυτονομηθεί και έχει δηλητηριάσει το φρόνημα ενός ποσοστού της κοινωνίας. Και μας κάνει δέσμιους έναντι της προσπάθειας μας να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Η αβεβαιότητα δεν βοηθά» είπε ο κ. Βενιζέλος. 

«Όλα αυτά δεν θα μας οδηγήσουν σε ομαλές εξελίξεις» προέβλεψε.

«Χωρίς εκλογές δεν μπορεί να υπάρξει καμία λύση. Αυτή την φορά δεν μπορείτε να φλερτάρετε με δημοψήφισμα που θα είναι αντισυνταγματικό και καταστροφικό. Δεν θα επιτραπεί να έχουμε τέτοιους είδους εξελίξεις. Είμαι βέβαιος πως η αντιπολίτευση θα αντιδράσει σε έναν τέτοιο εκβιασμό».

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε πως η χώρα χρειάζεται «άλλη κυβέρνηση από την ευρεία δημοκρατική παράταξη με την συμμετοχή του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτοντας πως «λύση είναι η εθνική στρατηγική.Χρειαζόμαστε επαναδιαπραγμάτευση και να πάρουμε ζωτικό χώρο». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή