Τζιάνι Πιτέλα: Ανεπιθύμητος στην Ευρώπη ο Τεντ Μάλοχ

Τζιάνι Πιτέλα: Ανεπιθύμητος στην Ευρώπη ο Τεντ Μάλοχ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανεπιθύμητος (persona non grata) θεωρείται ο πιθανός υποψήφιος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Τεντ Μάλοχ από την Ευρώπη σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα, στον ANT1.

«Ο υποψήφιος πρέσβης συνεχίζει να λέει μη αποδεκτά πράγματα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κ. Πιτέλα.

«Πρώτα είπε ότι ο στόχος του ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ε.Ε. είναι να την καταστρέψει, τώρα θέλει να καταστρέψει το ευρώ και να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, είναι persona non grata που διακυβεύει τα συμφέροντα της Ευρώπης και της Ελλάδας», συμπλήρωσε ο κ. Πιτέλα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ, ο Μάλοχ ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το ενδιαφέρον στοιχείο σε ό,τι αφορά την Ελλάδα είναι γιατί η χώρα βρίσκεται και πάλι στο χείλος του γκρεμού. Είναι σαν να έχουμε ξαναδεί το έργο. Θα τελειώσει ποτέ; Πιστεύω ότι αυτή την φορά οι πιθανότητες είναι ισχυρότερες ότι η Ελλάδα από μόνη της θα αποφασίσει να εγκαταλείψει το ευρώ».

Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, ο Τεντ Μάλοχ δήλωσε: «Η αίσθησή μου είναι ότι το ευρώ είναι σε μια αληθινά προβληματική ζώνη, σε λίγο θα αξίζει όσο το δολάριο. Θα μπορούσε δυνητικά – δεδομένων των πολιτικών συνθηκών στην Ευρώπη – να υπάρξει μια κατάρρευση του ευρώ».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή