ΝΔ για Χουλιαράκη: Ο υπουργός αντί να εκπροσωπεί τη χώρα στο Euro Working Group εξαφανίστηκε

ΝΔ για Χουλιαράκη: Ο υπουργός αντί να εκπροσωπεί τη χώρα στο Euro Working Group εξαφανίστηκε

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την απουσία του κ. Χουλιαράκη από την συνεδρίαση του Εuroworking Group εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία κατακρίνει την στάση αυτή λέγοντας πως αντί να εκπροσωπήσει την χώρα αποφάσισε να εξαφανιστεί.

Αναλυτικά:

«Ενώ η δεύτερη αξιολόγηση, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και η χώρα κινδυνεύει να χάσει την ένταξή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, η Κυβέρνηση ”περί άλλα τυρβάζει". Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Χουλιαράκης, αντί να εκπροσωπεί τη χώρα στην κρίσιμη συνεδρίαση του Euro Working Group, αποφασίζει να εξαφανιστεί.Πρόκειται άραγε για ανεκδιήγητη ανευθυνότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο; Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα. Οφείλει, επιτέλους, να καταλάβει πως ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώνει άλλο, ούτε την ανευθυνότητα της Κυβέρνησης, ούτε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT