Προσκλητήριο από ΑΝΤΑΡΣΥΑ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δική της πολιτική πρόταση, με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις και τις προκλήσεις που αναδύονται, αλλά και έπειτα από επεξεργασία των ζητημάτων που ανέδειξε το μοντέλο διαχείρισης της κρίσης, παρουσίασε χθες η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η εκδήλωση ήρθε να προστεθεί σε σειρά από ανάλογες πρωτοβουλίες κομμάτων και πολιτικών κινήσεων, ενισχύοντας την αίσθηση ότι το πολιτικό σύστημα κινείται σε λογική δρομολόγησης εξελίξεων.

Βασικός στόχος της πολιτικής πρότασης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως αναφέρεται και στο σχετικό κείμενο, είναι να ανοίξει μια πλατιά συζήτηση και μια διαδικασία «ώστε να υπάρξει ο ώριμος και αναγκαίος κοινός πολιτικός βηματισμός για το κίνημα και την Αριστερά της ανατροπής που απαιτεί η εποχή μας».

Την πρόταση παρουσίασαν χθες σε δημόσια εκδήλωση οι Αντωνία Βαφειάδου, Γιάννης Σηφακάκης και Αντώνης Δραγανίγος, οι οποίοι στάθηκαν ιδιαίτερα στις δυνατότητες που προκύπτουν στη δεδομένη συγκυρία για την ανάδειξη της εναλλακτικής πρότασης έναντι της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Στον πυρήνα της πολιτικής πρότασης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίσκεται η θέση ότι από την εμπειρία των τελευταίων χρόνων έχει καταστεί σαφές ότι δεν μπορεί η μάχη κατά των μνημονίων να δοθεί εντός της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή