Κατ’ ευθείαν στο Βερολίνο ο Μητσοτάκης – Ακύρωσε τις διμερείς του επαφές ο Ραχόι

Κατ’ ευθείαν στο Βερολίνο ο Μητσοτάκης – Ακύρωσε τις διμερείς του επαφές ο Ραχόι

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ισπανός πρωθυπουργός ακύρωσε όλες τις διμερείς συναντήσεις του, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και τη γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ.

Η Μαδρίτη επρόκειτο να αποτελέσει την αφετηρία της μίνι ευρωπαϊκής περιοδείας του Κ. Μητσοτάκη, όπου θα συμμετείχε  στο καταστατικό συνέδριο του ισπανικού Λαϊκού Κόμματος, και στο οποίο θα παρευρίσκονταν οι ηγέτες των κομμάτων της ευρωπαϊκής συντηρητικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της Αγκελα Μέρκελ.

Ο κ. Μητσοτάκης, όπως ανακοινώθηκε από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, πρόκειται να αναχωρήσει απ’ ευθείας την Κυριακή το μεσημέρι για τη διήμερη επίσκεψή του στη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη:

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στις 13:00, θα συναντήσει την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος CDU, και στις 17:30, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί στη γερμανική Βουλή με βουλευτές του Κόμματος CDU.

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, θα συναντηθεί, στις 11:30, με τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ στις 13:00, ο κ. Μητσοτάκης θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με εκπροσώπους επιχειρηματικών και βιομηχανικών φορέων της Γερμανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT