Διαγωνισμοί μίσθωσης δύο ξενοδοχείων

Διαγωνισμοί μίσθωσης δύο ξενοδοχείων

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αναζήτηση επενδυτών βρίσκονται οι Δήμοι Καλαβρύτων και Χάλκης για την εκμίσθωση δύο ξενοδοχείων τους.

Ο Δήμος Καλαβρύτων προκήρυξε διαγωνισμό για την εκμίσθωση της ξενοδοχειακής μονάδας Δάφνης. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής στις 8 Μαρτίου. Η μίσθωση θα διαρκέσει 15 χρόνια. Ο μισθωτής υποχρεούνται να πραγματοποιήσει μία σειρά εργασιών για τη λειτουργία του ξενοδοχείου, όπως περίφραξη οικοπέδου, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου κ.ά.

Από την πλευρά του ο Δήμος Χάλκης θα πραγματοποιήσει διαγωνισμό στις 21 Φεβρουαρίου για τη 12ετή εκμίσθωση ξενώνα που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του λιμανιού. Ο ξενώνας βρίσκεται επί οικοπέδου 2,26 στρεμμάτων και πέραν των χώρων διαμονής διαθέτει συνεδριακό κέντρο. Ως ελάχιστο όριο ετήσιας προσφοράς μισθώματος ορίσθηκε το ποσό των 45.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, το μισθωτήριο συμφωνητικό θα πρέπει να υπογραφεί το αργότερο μέχρι τη 10η Απριλίου. Η χρήση όμορου χώρου 825 τ.μ. που περιλαμβάνεται στην έκταση δύναται να αξιοποιηθεί για να τοποθετηθούν ομπρέλες και ξαπλώστρες ή μετακινούμενες κατασκευές. Ο μισθωτής υποχρεούται τη δωρεάν παραχώρηση της συνεδριακής αίθουσας στον δήμο για 20 ημέρες κάθε χρόνο.

Στο μεταξύ, το πρώτο ξενοδοχείο στην Αθήνα που πιστοποιήθηκε ως φιλικό για ποδηλάτες είναι πλέον πραγματικότητα. Ειδικότερα, με το σήμα Βike Friendly Hotel πιστοποιήθηκε το Fresh Hotel, το οποίο εκτός από τα 6 βασικά κριτήρια ικανοποίησε ακόμη 9 από τα 11 προαιρετικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή