H Bella Hadid είναι η νέα πρέσβειρα της TAG Heuer

H Bella Hadid είναι η νέα πρέσβειρα της TAG Heuer

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την πρωταθλήτρια του τένις Maria Sarapova και τo it-girl, μοντέλο και ηθοποιό Cara Delevigne, ήρθε η σειρά του supermodel Bella Hadid να ενταχθεί στην οικογένεια της TAG Heuer. Η αιθέρια παρουσία, η διάφανη ομορφιά, το αψεγάδιαστο πρόσωπο και το μοναδικό αισθητήριο του στυλ της Bella θα πρωταγωνιστούν στο εξής στις διαφημιστικές καμπάνιες των γυναικείων συλλογών του ελβετικού οίκου.

H Bella Hadid είναι η νέα πρέσβειρα της TAG Heuer-1

Τον περασμένο Δεκέμβριο τo διάσημο fashion icon ψηφίστηκε "Μοντέλο της Χρονιάς 2016" ενώ είχε την ταχύτερα αναπτυσσόμενη βάση οπαδών που την ακολουθούν φανατικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2016. Είναι εντυπωσιακό ότι παρότι μόλις 20 ετών έχει πάνω από 10 εκατομμύρια followers στα social media!

H Bella Hadid είναι η νέα πρέσβειρα της TAG Heuer-2

Η ανακοίνωση της συνεργασίας της με την TAG Heuer έγινε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, στις 13 Φεβρουαρίου, στο υπερσύγχρονο fitness club Equinox Bond Street, παρουσία βεβαίως του αεικίνητου και πάντα απολαυστικού Jean-Claude Biver, που εκτός από διευθύνων σύμβουλος της TAG Heuer είναι και επικεφαλής του Τμήματος Ωρολογίων του Ομίλου LVMH.

Δείτε και το πρώτο videο που παρουσίασε η TAG Heuer με την Bella Hadid.

Περισσότερα για την TAG Heuer εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή