Το σχόλιο Τσίπρα για την παρουσία Τσακαλώτου στον αγώνα ΠΑΟΚ- Σάλκε

Το σχόλιο Τσίπρα για την παρουσία Τσακαλώτου στον αγώνα ΠΑΟΚ- Σάλκε

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση στα σχόλια της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τον χθεσινό αγώνα ΠΑΟΚ-Σάλκε στην Τούμπα τον οποίο παρακολούθησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Ιβάν Σαββίδη έδωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Η αντιπολιτευτική σας εγκυρότητα και σοβαρότητα εξαντλείται στο να κάνετε αστειάκια για την παρουσία του υπουργού Οικονομικών σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Λες και απαγορεύεται κάποιος ο οποίος βρίσκεται σε μια διαρκή ένταση να πάει να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν σταματήσατε όμως εκεί, αφήσατε και άθλια υπονοούμενα διότια βρέθηκε στη θέση των επισήμων και παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ-ΠΑΟΚ», είπε ο πρωθυπουργός ενώ αστειευόμενος καταλόγισε στον υπουργό Οικονομικών την ήττα του ΠΑΟΚ.

«Γιατί δεν λέτε ευθέως αυτά που θέλετε να πείτε;» συνέχισε ο πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας… «εκτός κι αν αυτό που θέλετε να του καταλογίσετε και εκεί θα συμφωνήσω μαζί σας είναι ότι ο κ. Τσακαλώτος είναι γκαντέμης και χθες ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0. Σε αυτό μάλιστα να συμφωνήσω μαζί μας. Αλλά όλα τα άλλα είναι άθλια υπονοούμενα και μια αδυναμία να στήσετε σοβαρό επιχείρημα στην αφήγησή σας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή