Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά

Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπρεπε να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην παραδοχή ότι «ήταν στρατηγικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά και δεν την άφησε να κλείσει την αξιολόγηση» προέβη τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο Ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Στέλιος Κούλογλου.

«Εχουν γίνει στο παρελθόν λάθη από αξιωματικές αντιπολιτεύσεις να προκαλούν πολιτικές εξελίξεις για να γίνουν κυβέρνηση και τους γυρνάει μπούμερανγκ», τόνισε ακόμη ο κ. Κούλογλου, σχολιάζοντας το αίτημα της ΝΔ για εκλογές. Υποστήριξε δε ότι «αν συμβεί αυτό και βρεθεί στην κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με χειρότερα προβλήματα». «Ο κάθε καινούργιος έρχεται μετά και σπάει τα μούτρα του», πρόσθεσε.

Οσον αφορά τα μέτρα τα οποία βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, ο κ. Κούλογλου έκανε λόγο για «υποχρεωτικές κινήσεις σε συνθήκες ασφυξίας», κρατώντας αποστάσεις από το αν με αυτά διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της Ελλάδας. «Και αυτό αφορά και την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση που ζητά εκλογές», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή