Πρόσωπα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ολη η οικογένεια πέρασε δύσκολα. Η βασική μου προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου, τα παιδιά μας». Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί  (φωτ.) μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το ευαίσθητο αυτό θέμα. Ηταν στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που έδωσε στο BBC από την Καμπότζη, όπου έκανε πρεμιέρα η καινούργια της ταινία με τίτλο «First they killed my father», βασισμένη στην αληθινή ιστορία της γενοκτονίας της Καμπότζης από τους Ερυθρούς Χμερ, μέσα από το βλέμμα ενός παιδιού. Η διάσημη ηθοποιός έχει υπογράψει τη σκηνοθεσία.

(…) Οταν τη δεκαετία του ’80 ο Μικ Τζάγκερ έγραψε την αυτοβιογραφία του, κανένας εκδότης δεν δεχόταν να αναλάβει ένα βιβλίο γεμάτο αναφορές στο σεξ και τα ναρκωτικά. Σύμφωνα, πάντα, με τον εκδότη Τζον Μπλέικ, ο οποίος ισχυρίζεται πως πριν από τρία χρόνια έλαβε στα χέρια του ένα «μικρό αριστούργημα» 75.000 λέξεων που εξιστορεί τις περιπέτειες του διάσημου μουσικού, όπως όταν αγόρασε μια πολυτελή έπαυλη ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια LSD. Ο Μπλέικ επιχείρησε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του βιβλίου, όμως η απάντηση του μάνατζερ των Stones ήταν πως ο Τζάγκερ αρνείται να αναγνωρίσει το κείμενο ως δικό του.

(…) Tα 50 θα έκλεινε χθες ο Κερτ Κομπέιν αν δεν είχε αυτοκτονήσει τον Απρίλιο του 1994. Οι θαυμαστές του γιόρτασαν τα γενέθλιά του στα social media αναπαράγοντας μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες φράσεις του, όπως τις δηλώσεις του ενάντια στον ρατσισμό και την ομοφοβία ή την απόφαση του να μην είναι «κουλ».

(…) Τα δύο εναπομείναντα «σκαθάρια» παίζουν ξανά μουσική. Οι Πολ Μακάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ συνεργάζονται πάλι για τον νέο δίσκο του Σταρ και μαζί τους στο στούντιο μπήκε και ο κιθαρίστας Τζο Ουάλς των θρυλικών Eagles. Την τελευταία φορά που οι πρώην Beatles ηχογράφησαν μαζί ήταν το 2010.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή