Μητσοτάκης προς ΕΣΡ: Να μην προχωρήσει η αδειοδότηση με τo νόμο Παππά

Μητσοτάκης προς ΕΣΡ: Να μην προχωρήσει η αδειοδότηση με τo νόμο Παππά

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητά να μην προχωρήσει η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών με τον νόμο Παππά.

Οπως εξηγεί, εκκρεμούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας εκδόσεις αποφάσεων σε αιτήσεις ακυρώσεως, που πλήττουν τη συνταγματικότητα και άλλων διατάξεων του συγκεκριμένου νόμου.

Συνεπώς, υπογραμμίζεται στην επιστολή της ΝΔ την οποία υπογράφει ο κ. Μητσοτάκης, υπάρχει περίπτωση να ανατραπούν εκ νέου τα αποτελέσματα μιας τυχόν νέας διαδικασίας για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών, πλήττοντας το κύρος της Αρχής.

Η ΝΔ στην επιστολή της προς το ΕΣΡ, επισυνάπτει πρόταση νόμου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί πως η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών βρίσκεται κυριολεκτικά μετέωρη καθώς τα μέλη του Συμβουλίου διαμαρτύρονται για μειώσεις στις απολαβές τους.

Μάλιστα χθες, δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Διάσκεψη της Ολομέλειας του ΕΣΡ ως μια πρώτη ένδειξη διαμαρτυρίας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή