Υπερατλαντικές πτήσεις στην τιμή των 65 δολαρίων από τη Norwegian Air

Υπερατλαντικές πτήσεις στην τιμή των 65 δολαρίων από τη Norwegian Air

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντείνει την πίεση στους αμερικανικούς αερομεταφορείς η εταιρεία Norwegian Air προσφέροντας αεροπορικά εισιτήρια από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη από την τιμή των 65 δολαρίων.

Οι πρώτες πτήσεις έχουν προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου και προκειμένου να διατηρηθεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα, τα αεροσκάφη θα αναχωρούν από μικρότερα αεροδρόμια των ΗΠΑ με προορισμό την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Χιλιάδες εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στην αρχική τιμή των 65 δολαρίων συμπεριλαμβανομένων των φόρων, τιμή εξαιρετικά χαμηλή αν λάβει κανείς υπόψη ότι σύμφωνα με την Expedia οι τιμές των εισιτηρίων για την ίδια περίοδο από άλλες αεροπορικές εταιρείες κυμαίνονται από 655 έως 2.755 δολάρια.

Αμερικανικοί αερομεταφορείς διαμαρτύρονται επί σειρά ετών για την παρουσία της Norwegian Air στην αμερικανική αγορά καθώς θεωρούν ότι ρίχνει προς τα κάτω τις τιμές των εισιτηρίων πλήττοντας τα κέρδη των εταιρειών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή