Φ. Κουβέλης: Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

Φ. Κουβέλης: Ψήφισα και θα ξαναψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερη από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», είπε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο ραδιόφωνο του Action.

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αμφισβήτησε ακόμα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρέωσε την ελληνική οικονομία 86 δισεκατομμύρια ευρώ.

    

Στην ερώτηση αν θα κατέβει στις εκλογές απάντησε «δεν θα μελλοντολογήσω και δεν θα πω τίποτα από αυτά που δεν έχω σχεδιάσει. Δεν είμαι ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγω να λέω την πολιτική μου άποψη με τη σαφήνεια και ειλικρίνεια που διεκδικώ να έχω στον πολιτικό μου λόγο».

Στην ερώτηση «με ποιο κόμμα από αυτό που έχουμε μπροστά μας θα μπορούσε να είναι υποψήφιος ο Φώτης Κουβέλης» ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε πως «το μόνο που θα σας πώ είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

Η δήλωση αυτή προκαλεί αίσθηση καθώς στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, στις οποίες ομολογεί ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ακόμη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, από την ηγεσία της οποίας αποχώρησε τον Ιούνιο του 2015.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή