Η «ανησυχία» του Ανδρέα Δρακόπουλου για την παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού ΙΣΝ στο Δημόσιο

Η «ανησυχία» του Ανδρέα Δρακόπουλου για την παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού ΙΣΝ στο Δημόσιο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία καταπληκτική ομιλία ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Ανδρέας Δρακόπουλος παρέδωσε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ελληνικό Δημόσιο.

Ο κ. Δρακόπουλος ανέφερε πως όταν φοράμε ότι την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος μπορούμε να πετύχουμε πολλά εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού. 

Έκανε ωστόσο και μία καυστική αλλά αληθινή αναφορά, λέγοντας πως το τελευταίο διάστημα δέχεται πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα τα οποία σατιρίζουν και μιλάνε με καυστικό τρόπο για την παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού στο ελληνικό Δημόσιο.

Οι 1.200 καλεσμένοι γέλασαν με πολλά από αυτά τα μηνύματα που ανέφερε ο κ. Δρακόπουλος, τα οποία δυστυχώς δεν είναι απλά χιουμοριστικά, αλλά αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμό και την αποτυχία του ελληνικού Δημοσιου διαχρονικά να εμπνεύσει τους Έλληνες.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανεβαινοντας μάλιστα στο βήμα αναφέρθηκε στις ανησυχίες που εξέφρασε ο κ. Δρακόπουλος, λέγοντας πως αυτή την φορά θα διαψευστεί. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή