Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο ηθοποιός Μπιλ Πάξτον

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο ηθοποιός Μπιλ Πάξτον

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ηθοποιός Μπιλ Πάξτον, γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «Apollo 13», «Τιτανικός» και «Alien», πέθανε σήμερα στο Λος Αντζελες σε ηλικία 61 ετών από τις επιπλοκές χειρουργικής επέμβασης, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε το νέο πως ο Μπιλ Πάξτον απεβίωσε λόγω επιπλοκών από χειρουργική επέμβαση. Ήταν ένας αγαπητός πατέρας και σύζυγος. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Χόλιγουντ δουλεύοντας στο καλλιτεχνικό τμήμα ταινιών, και συνέχισε χτίζοντας μια σημαντική καριέρα τεσσάρων δεκαετιών ως δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειάς του.

«Ολοι όσοι τον γνώριζαν αισθάνονταν το πάθος του Μπιλ για τις τέχνες και η ζεστασιά και ακάματη ενέργειά του ήταν αναμφισβήτητη. Ζητούμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία της οικογένειας για διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς μας, όσο πενθούμε για τον χαμό του πολυ-αγαπημένου μας πατέρα και συζύγου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου του, πολλοί συνάδελφοί του, ηθοποιοί και σκηνοθέτες, αλλά και άνθρωποι που θαύμαζαν το έργο του, έχουν γεμίσει με αναρτήσεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή