Αυγενάκης: «Το σκάνδαλο της Τράπεζας Αττικής είναι τριπλάσιο από το σκάνδαλο Κοσκωτά»

Αυγενάκης: «Το σκάνδαλο της Τράπεζας Αττικής είναι τριπλάσιο από το σκάνδαλο Κοσκωτά»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το σκάνδαλο της Τράπεζας Αττικής είναι τριπλάσιο από το σκάνδαλο Κοσκωτά» επεσήμανε ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, κλιμακώνοντας την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τους κυβερνητικούς χειρισμούς και τις προνομιακές σχέσεις με τον όμιλο Καλογρίτσα. 

Μιλώντας στο Σκάι, ο κ. Αυγενάκης έκανε λόγο για τρίγωνο διαπλοκής ανάμεσα στην τράπεζα Αττικής και τον κ. Καλογρίτσα σε σχέση με τα δάνεια που έπαιρνε, με τη συμμετοχή των κ. Παππά, Τσίπρα και Σπίρτζη. «Είναι τρεις φορές πιο μεγάλο από το σκάνδαλο Κοσκωτά. Τότε συζητούσαμε για ένα ποσό της τάξης των 10 δις. δραχμών. Σήμερα αν μιλήσουμε με δραχμές το ποσό που έχει δανειστεί όπως το έχει δανείσει ο κ. Καλογρίτσας ανέρχεται στα 30 δις. δραχμές. Συζητάμε για ένα ζήτημα το οποίο έχει γονατίσει την τράπεζα Αττικής. Είναι ένα σκάνδαλο που πρέπει να διερευνηθεί σε όλες τις φάσεις του», προσέθεσε ο κ. Αυγενάκης, καταλήγοντας πως για τη Ν.Δ. «υπάρχει πολιτική ευθύνη και εξετάζεται και η ποινική. Εμείς ως ΝΔ λέμε ότι όποιος έχει ευθύνη θα πρέπει αυτομάτως να του αποδοθούν οι όποιες ευθύνες και κατηγορίες υπάρχουν». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή