«Βεντέτα» ΠΑΣΟΚ – ΑΝΕΛ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε «βεντέτα» εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης που είχε με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, με αφορμή την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας για τα εξοπλιστικά, είπε: 

«Είστε οι απόγονοι του Σημίτη του Πάγκαλου του Σμπώκου, του Παπαντωνίου και του Ακη Τζοχατζόπουλου. Και να μην πιάνετε στο στόμα σας τον Καραμανλή. Να απολογείστε για τον Παπανδρέου και για όλους τους κρατούμενους πολιτικούς της παράταξής σας»

Ο ΥΕΘΑ πρόσθεσε πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μόνο τσόντα δεν ήταν. Τσόντα προεκλογική είναι αυτή που κάνατε εσείς και πήγατε να κολλήσετε επάνω στο ΠΑΣΟΚ».

Η έντονη και επιθετική ρητορική του προέδρου των ΑΝΕΛ  έφερε την απάντηση από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Ο Παύλος Χρηστίδης με ανάρτηση του στην σελίδα του στο facebook, αποκάλεσε «σφουγγαρίστρα της δεξιάς» τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.

Η ανάρτηση:

«Κανένας δε μπορεί να μειώσει την προσφορά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ στη χώρα, με πρωθυπουργούς τον Α. Παπανδρέου, τον Κ. Σημίτη και τον Γ. Παπανδρέου.Πολύ περισσότερο ο ακροδεξιός,λαϊκιστής κ Καμμένος.Ο κ. Καμμένος βρίσκεται στην Κυβέρνηση για να σφουγγαρίζει τις διαχρονικές ευθύνες του Κώστα  Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή και της δεξιάς διαχρονικά. Να τον χαίρεται ο "αριστερός" κ. Τσιπρας και ο "προοδευτικός" ΣΥΡΙΖΑ».

Λίγη ώρα αργότερα η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδόπουλου με ανακοίνωση της κάνει νέα επίθεση αναφέροντας: 

«Την ώρα που η κ. Γεννηματά δίνει αέναο αγώνα για να γλιτώσει από τη βαριά σκιά του Βενιζέλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει στη μνήμη του ελληνικού λαού τον Σημίτη, τον Πάγκαλο και τον Γιώργο Παπανδρέου. Όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης Ανδρέας Παπανδρέου, βάζει το ΠΑΣΟΚ για πάντα στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Οι ΑΝΕΛ είναι ένα λαϊκό Κίνημα, με στελέχη που προέρχονται από την κεντροδεξιά του Καραμανλή, αλλά και στελέχη, όπως ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σγουρίδης, που δεν έχουν καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική η οποία γίνεται μέσω …ανέμων που «παρασύρουν τις ελληνικές σημαίες» από τα ελληνικά νησιά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή