Νέος «γύρος» κόντρας Καμίνη – Τόσκα

Νέος «γύρος» κόντρας Καμίνη – Τόσκα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ζήτησε και πάλι ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης καταγγέλλοντας σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους των καταλήψεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο και άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Αναφερόμενος στις καταλήψεις σε κτίρια της Αθήνας, τόνισε μάλιστα πως κατά περίεργο τρόπο συνδέονται μεταξύ τους.

Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό του καθηγητή Άγγελου Συρίγου λέγοντας ότι ντρέπεται για την κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια. «Ντρέπομαι για την κατάσταση που επικρατεί στα πανεπιστήμια» σχολίασε χαρακτηριστικά. Δυστυχώς, ανέφερε ο δήμαρχος, τίποτε δεν κινείται σε αυτή την πόλη για την αντιμετώπιση της ανομίας γι’ αυτό επαναλαμβάνω ότι ο κ. Τόσκας πρέπει να παρατηρηθεί».

Τόσκας: Πολιτικές οι φιλοδοξίες του κ. Καμίνη

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απέδωσε τις επιθέσεις του κ. Καμίνη σε «φιλοδοξίες να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς».

Παράλληλα, ο κ. Τόσκας κατηγόρησε τον δήμαρχο Αθηναίων για «πολιτική υποκρισία» αναφέροντας πως «κάνει ότι δεν βλέπει τις διαδοχικές μεθοδικές και αποτελεσματικές επιχειρήσεις της αστυνομίας τόσο στο κέντρο όσο και σε περιοχές που εδώ και χρόνια δεν γίνονταν επιχειρήσεις».  «Αν ο κ. Καμίνης έχει μύχιες πολιτικές σκέψεις να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς είναι δικαίωμά του»  κατέληξε ο κ. Τόσκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή