Τσάμπιονς Λιγκ: Η Λέστερ ανανεώθηκε και θέλει την πρόκριση

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Λέστερ ανανεώθηκε και θέλει την πρόκριση

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που η Σεβίλλη επικράτησε μιας υποτονικής αλλά σχετικά τυχερής Λέστερ με (μόνο) 2-1 στην Ανδαλουσία, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ρεβάνς απόψε στην Αγγλία θα γίνει με μια Λέστερ ανανεωμένη, χωρίς πια τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο και με μια Σεβίλλη που δείχνει να «ξεφουσκώνει» κάπως στην Ισπανία.

Την Κυριακή, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ιταλού τεχνικού ανέλαβε χρέη προπονητή επισήμως ώς το τέλος της σεζόν στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και φιλοδοξεί να καταθέσει το δικό του έργο, δεδομένου ότι ονομάζεται Κρεγκ Σαίξπηρ. Ηδη έχει χαρίσει δύο πολύτιμες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και άλλαξε την ψυχολογία στο Λέστερ, λες και το «σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» (κατά τον Αμλετ, του… άλλου Σαίξπηρ) ήταν ο κ. Ρανιέρι, και ετοιμάζεται να αποδείξει ότι η διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι… όνειρο θερινής νυκτός. Αλλωστε, το τέρμα του Τζέιμι Βάρντι στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» σημαίνει ότι αρκεί νίκη με 1-0 για πρόκριση της Λέστερ στους «8».

Από την άλλη, η Σεβίλλη σκόνταψε δύο φορές στο διάστημα που μεσολάβησε, παραχωρώντας ισοπαλίες που την απομάκρυναν από την κορυφή στην Ισπανία. Απόψε είναι η ευκαιρία της να κάνει κάτι σπουδαίο και φέτος. «Η Λέστερ θα παίξει σαν να πρόκειται για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου» διαπίστωσε ο Χιλιανός τεχνικός της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπαόλι.

Την ίδια ώρα, στο Τορίνο η Γουβέντους υποδέχεται την Πόρτο σε μια ρεβάνς που μοιάζει διαδικαστική μετά το 2-0 των Ιταλών μέσα στο Ντραγκάο πριν από 20 βράδια. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα της «Μεγάλης Κυρίας» οι Χουάν Κουαδράδο και Μάριο Μάντζουκιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή