ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ρήση του Κυρ. Μητσοτάκη με αποδέκτη τον Πάνο Καμμένο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Εκτενείς ήταν οι αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ο του κόμματος. Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες όπου έκανε αναλυτική ενημέρωση στους ευρωπαίους εταίρους για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, λέγοντας πως βρήκε ευήκοα ώτα.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί, με έμμεσο τρόπο στον κ. Καμμένο λέγοντας πως  «η Ελλάδα σέβεται το διεθνές δίκαιο και επιδιώκει καλές σχέσεις. Αυτά τα θέματα δεν σηκώνουν ελαφρότητα και ψευτοπαλικαρισμούς, θέλουν τόλμη και αρετή και αίσθημα ευθύνης» είπε, ενώ επέλεξε και μία ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον οποίο επικαλείται συνεχώς ο Πάνος Καμμένος.

«Κυρίως, όμως, αυτό που χρειάζεται είναι στρατηγική. Θέλει να ξέρεις που πας και να καταλαβαίνεις τι κάνεις, για να μην καταλήξεις κάπου αλλού. Και κυρίως, όπως μας δίδαξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η υπεύθυνη εξωτερική πολιτική δεν ασκείται για εσωτερική κατανάλωση. Και αυτό καλά θα κάνουν να το καταλάβουν οι κυβερνώντες».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ