Flashback στην 24η Μαρτίου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 24η Μαρτίου-1

Ο πρωταθλητής της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Αλί, διαβάζει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που τον θέλουν να επικρατεί του αντιπάλου του, λίγες ώρες πριν τον αγώνα του με τον Τζακ Γουέπνερ, στο Κλίβελαντ, το 1975. (AP Photo)

Flashback στην 24η Μαρτίου-2

Η τεράστια οικολογική καταστροφή από τη διαρροή πετρελαίου μετά το ατύχημα του τάνκερ Exxon Valdez στην Αλάσκα, χρειάστηκε μήνες για να αποκατασταθεί. Στις 24 Μαρτίου του 1989, δύο τάνκερ της Exxon προσπαθούν να αντλήσουν το πετρέλαιο που έπνιξε εκατοντάδες ζώα στην Ατλαντική. (AP Photo/Rob Stapleton)

Flashback στην 24η Μαρτίου-3

Η Χάλι Μπέρι γίνεται η πρώτη Αφροαμερικανή ηθοποιός που κερδίζει το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, για την ερμηνέια της στην ταινία «Monsters Ball», κατά τη διάρκεια των 74ων βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες το 2002. (AP Photo/Kevork Djansezian)

Flashback στην 24η Μαρτίου-4

Μία μαθήτρια ανάβει ένα κερί μπροστά στο Γυμνάσιο Joseph-Koenig στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στις Άλπεις. Στις 24 Μαρτίου 2015, ένα αεροσκάφος της εταιρείας Germanwings συνετρίβη στις Άλπεις. Στο τραγικό αυτό συμβάν έχασαν τη ζωή τους 150 άτομα, μεταξύ των οποίων 16 μαθητές από το Γυμνάσιο Joseph-Koenig. (AP Photo/Martin Meissner)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή