Δεκτή η νέα σύμβαση συνεργασίας με ΟΠΑΠ από το 70% των πρακτόρων

Δεκτή η νέα σύμβαση συνεργασίας με ΟΠΑΠ από το 70% των πρακτόρων

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά τους λεονταρισμούς μερίδας των πρακτόρων ΟΠΑΠ, τελικά λίγες ημέρες πριν από την εκπνοή της προθεσμίας υπογραφής της νέας σύμβασης που πρότεινε ο Οργανισμός, συμφώνησε το 70% των πρακτόρων. Εκτιμάται, δε, ότι μέχρι αύριο που λήγει η προθεσμία, το ποσοστό όσων έχουν υπογράψει τη σύμβαση θα αυξηθεί σημαντικά. Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, η νέα σύμβαση συνεργασίας έχει μεγάλο βαθμό αποδοχής, αφού αποτελεί ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο συνεργασίας για την επόμενη πενταετία. «Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και από τους υπόλοιπους πράκτορες, οι οποίοι θέλουν να υπογράψουν τη σύμβαση», ανέφερε χθες ανακοίνωση του Οργανισμού.

Στο μεταξύ, ο ΟΠΑΠ προχωράει στον εκσυγχρονισμό του δικτύου του. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ομίλου, Ντάμιαν Κόουπ, η νέα ομολογιακή έκδοση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης προς τον ΟΠΑΠ και την ελληνική οικονομία και υποστηρίζει τη σημαντική επένδυση στο δίκτυο των πρακτορείων, την αναβάθμιση των βασικών τεχνολογικών συστημάτων και υποδομών μας, καθώς και την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών. «Πιστεύουμε ότι όλα αυτά μαζί, θα δημιουργήσουν πραγματική αξία για την εταιρεία, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας», είπε ο κ. Κόουπ.

Σημειώνεται ότι χθες ο επικεφαλής του Οργανισμού, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης στο Χ.Α., καθώς ήταν η πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης στην κύρια αγορά των νέων ομολογιών του Οργανισμού. Ο ΟΠΑΠ εισάγει 200.000 ομολογίες για διαπραγμάτευση ονομαστικής αξίας 200 εκατ. ευρώ. Κατά την εκδήλωση, τόσο η διοίκηση του ΟΠΑΠ όσο και οι διοικήσεις των αναδόχων της έκδοσης, εμφανίστηκαν καταφανώς ευχαριστημένες από την πορεία της έκδοσης. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν – τόσο από την πλευρά του ΟΠΑΠ όσο και από την πλευρά των πολλών συνεργατών μας – στην επιτυχία αυτής της έκδοσης», είπε ο κ. Κόουπ. Ο ίδιος χαρακτήρισε την έκδοση αυτή ως «σημαντικό ορόσημο στην ελληνική αγορά εταιρικών ομολόγων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή