Μια σημαντική διοργάνωση για τη ρυθμική γυμναστική

Μια σημαντική διοργάνωση για τη ρυθμική γυμναστική

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις συμμετοχές της εθνικής ομάδας ανσάμπλ, αλλά και αθλητριών από το ατομικό της ρυθμικής, όπως των πρωταθλητριών Ελένης Κελαϊδίτη και Κατερίνας Δερβίση, αρχίζει σήμερα το πρωί (9.00) στο Κλειστό του Π. Φαλήρου το διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής «Κύπελλο Αφροδίτη». Το απόγευμα (19.00) θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης, όπου θα τιμηθεί ο χρυσός ολυμπιονίκης της ενόργανης Λευτέρης Πετρούνιας. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Το αγωνιστικό μέρος περιλαμβάνει προγράμματα σε ατομικό και ομαδικό, νεανίδων και γυναικών. Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος 265 αθλήτριες από 23 χώρες και τέσσερις ηπείρους. Μετά τις 18.00 στα ταπί του φαληρικού σταδίου θα μπουν τα ομαδικά των γυναικών. Ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκεται και η ανανεωμένη ελληνική ομάδα. Αποτελείται από τις Ερατώ Θεοπίστου, Χρύσα Μουτάφη, Κωνσταντίνα Τσαγκά, Αγγελική Αποστολίδου, Αναστασία Δογραμματζή και Μαριάννα Μανδέλλου. Είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους μπροστά σε κοινό. Θα ακολουθήσει η τελετή έναρξης (19.00), κατά τη διάρκεια της οποίας αθλήτριες του διοργανωτή ομίλου ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με εντυπωσιακές χορογραφίες. Η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με το ατομικό των γυναικών σε μπάλα και στεφάνι. Η είσοδος και τις τρεις ημέρες των αγώνων θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή