BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX

BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX

2' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Rolex είναι αναμφισβήτητα από τους δημοφιλέστερους ελβετικούς οίκους ωρολογοποιίας και καθετί που κάνει τραβά το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων. Όπως κάθε χρόνο η επίσημη παρουσίαση των νέων δημιουργιών της έγινε στην Παγκόσμια Έκθεση Ωρολογοποιίας και Κοσμηματοποιίας Baselworld, που γίνεται στη Βασιλεία της Ελβετίας. Χιλιάδες ήταν εκείνοι που στάθηκαν στις βιτρίνες του επιβλητικού περιπτέρου της μάρκας για να περιεργαστούν τα νέα μοντέλα της Rolex για το 2017. Και ως συνήθως δεν έφυγαν απογοητευμένοι. Χωρίς χρονοτριβή, λοιπόν ας δούμε τι μας ετοίμασε η μάρκα αυτή τη χρονιά… (Στο παρόν άρθρο σας παρουσιάζουμε συνοπτικά και συνολικά τη νέα συλλογή και κατά τη διάρκεια του έτους θα έχουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε λεπτομερώς σε κάθε μοντέλο ξεχωριστά).

OYSTER PERPETUAL SEA-DWELLER

BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-1

Το καταδυτικό Sea-Dweller συμπληρώνει φέτος μισό αιώνα ζωής –γεννήθηκε το 1967– γι’ αυτό και η Rolex το ανανέωσε, με μεγαλύτερη κάσα 43 mm και τον μηχανισμό νέας γενιάς Rolex Calibre 3235 (14 πατέντες, σύστημα διαφυγής Chronergy και 70 ώρες power reserve). Για πρώτη φορά το Sea-Dweller εφοδιάζεται και με μεγεθυντικό φακό στο κρύσταλλο πάνω από την ημερομηνία.

OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER II

BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-2

Καινούριο καντράν και δείκτες για μεγαλύτερη ευκρίνεια έχει αποκτήσει το νέο Yacht-Master II. Αφιερωμένος στον κόσμο της ιστιοπλοΐας, αυτός ο αυτόματος χρονογράφος-regatta διαθέτει πλέον τριγωνική ένδειξη στο 12 και παραλληλόγραμμη στο 6, ενώ ο φωτοβόλος δίσκος στον ωροδείκτη τον διαφοροποιεί εντελώς από τον λεπτοδείκτη.

OYSTER PERPETUAL COSMOGRAPH DAYTONA

BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-3

Οι τρεις ολοκαίνουριες –και εξίσου όμορφες– εκδοχές του αγαπημένου Cosmograph Daytona, σε κίτρινο, λευκό ή Everose χρυσό 18Κ, κυκλοφορούν το 2017 σε συνδυασμό με στεφάνη από μαύρο κεραμικό (Cerachrom) και το πρωτοποριακό μπρασελέ Oysterflex από ελαστομερές ενισχυμένο εσωτερικά με μεταλλική λάμα.

BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-4
BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-5

OYSTER PERPETUAL SKY-DWELLER

BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-6

Το κλασικό Sky-Dweller με τη δεύτερη ώρα που ενδείκνυται για τους λάτρεις των ταξιδιών κυκλοφορεί φέτος για πρώτη φορά σε δύο εκδοχές Rolesor, οι οποίες συνδυάζουν το ανοξείδωτο ατσάλι 904L με κίτρινο ή λευκό χρυσό 18Κ. Τα καντράν (σε κίτρινο χρυσό ή μπλε, αντίστοιχα) έχουν αποκτήσει φωσφορίζουσες ενδείξεις της ώρας (Chromalight) και μακρύτερους δείκτες για ακόμη μεγαλύτερη ευκρίνεια.

BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-7

OYSTER PERPETUAL DATEJUST 41 & DATEJUST 28

BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-8
BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-9

Το ανδρικό Oyster Perpetual Datejust 41 και το γυναικείο Oyster Perpetual Datejust 28 είχαν ανανεωθεί το 2015 και το 2016 και φέτος διατίθενται σε εκδόσεις από ατσάλι 904L ή από λευκό Rolesor (ατσάλι 904L steel με στεφάνη από λευκό χρυσό 18Κ). Είναι και τα δύο εξοπλισμένα με μηχανικούς μηχανισμούς τελευταίας γενιάς της Rolex.

OYSTER PERPETUAL YACHT-MASTER 40

BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-10

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ίσως έκπληξη της χρονιάς. Το Yacht-Master 40 έβαλε τα καλά του. Είναι ακριβώς ίδιο με την έκδοση του 2015, με κάσα από χρυσό Everose 18Κ και μπρασελέ Oysterflex, μόνο που τώρα η περιστρεφόμενη στεφάνη του έχει στολιστεί με πολύτιμους λίθους σε μία πανδαισία χρωμάτων (πολύχρωμα ζαφείρια, πράσινους τσαβορίτες και ένα τριγωνικό διαμάντι στο 12).

CELLINI MOONPHASE

BASELWORLD 2017: Οι νέες δημιουργίες της ROLEX-11

Και ολοκληρώνουμε την παρουσίαση με το ωραιότερο ίσως μοντέλο με φάσεις Σελήνης της χρονιάς. Είναι το νέο μέλος της κλασικής οικογένειας Cellini. Φιλοξενείται σε κάσα 39 mm από χρυσό Everose 18K και διαθέτει έναν αυτόματο manufacture μηχανισμό με πατενταρισμένη ένδειξη φάσεων της Σελήνης. Το φεγγάρι μάλιστα είναι φτιαγμένο από αυθεντικό πέτρωμα μετεωρίτη!

Όλα τα νέα μοντέλα του 2017 καλύπτονται από την πιστοποίηση υψηλής ακριβείας Superlative Chronometer της Rolex, η οποία εγγυάται ακόμη υψηλότερη ακρίβεια, αυτονομία, στεγανότητα και μηχανική αξιοπιστία. Συνοδεύονται από διεθνή εγγύηση πέντε ετών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ROLEX HELLAS (τηλ.: 210-3621138, 210-3235909)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή