ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταύρος Θεοδωράκης: «Είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπαντωνίου;»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε το θέμα της προανακριτικής που υπερψηφίστηκε χθες στη Βουλή, για τον Γιάννο Παπαπαντωνίου. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Ελλάδα έχει «τους περισσότερους στρατηγούς στον κόσμο» και αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος; Είναι μόνο ο Παπαντωνίου; Όλοι αυτοί που δεκαετίες δίνουν μίζες τώρα πήραν σύνταξη; Όσα έχουν συμβεί στην τράπεζα Αττικής, στα …βοσκοτόπια και στην προσφυγική κρίση δείχνουν ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν ικανότητα και βούληση να συγκρουστούν με τη διαφθορά»..

Η ανάρτηση: 

«Πριν 2 αιώνες ο Μιαούλης ζήτησε δύο πλοία, η Ελλάδα πλήρωσε (με δάνειο βέβαια) δύο πλοία και πήρε ένα. Το άλλο έγινε μίζες. Η εισαγγελία λέει ότι η ζημιά στα εξοπλιστικά προγράμματα Παπαντωνίου ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Οι ελληνικές αρχές έμαθαν το Μάρτιο ότι στις ελβετικές τράπεζες υπάρχουν άλλοι τρεις λογαριασμοί Παπαντωνίου. Οι λεπτομέρειες (κινήσεις και ποσά) αναμένονται. Συχνά αγοράζουμε όπλα μόνο για τις μίζες. Άχρηστα πυροβόλα από τη Σλοβακία. Ραντάρ πυροβολικού που δεν ήθελε ο στρατός. Χόβερκραφτ από Ρωσία και Ουκρανία που δεν μπορούν να βγουν στα κύματα του Αιγαίου, κλπ κλπ.

Για τη συντήρηση των όπλων η Ελλάδα δαπανά μόνο το 13% του προϋπολογισμού Άμυνας (στην Ε.Ε. 24%). Αγοράζουμε, δεν συντηρούμε για να μπορούμε γρήγορα να ξαναγοράζουμε.

Έχουμε τους περισσότερους στρατηγούς στον κόσμο! Εμείς 11, η Αμερική 6! Και οι αξιωματικοί αποστρατεύονται 52-53 ετών! Πελατειακό κράτος και εδώ!

Ο Α/ΓΕΕΘΑ και οι αρχηγοί Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας παίρνουν το μισό μισθό ενός βουλευτή. Ντροπή.

Είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος; Είναι μόνο ο Παπαντωνίου; Όλοι αυτοί που δεκαετίες δίνουν μίζες τώρα πήραν σύνταξη; Όσα έχουν συμβεί στην τράπεζα Αττικής, στα …βοσκοτόπια και στην προσφυγική κρίση δείχνουν ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν ικανότητα και βούληση να συγκρουστούν με τη διαφθορά.

Η Ε.Ε. μας δίνει 400 ευρώ ανά προσφυγική οικογένεια για την σίτισή της. Και εδώ επιμένουμε στα συσσίτια. Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε εταιρείες που παζαρεύουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Εν ολίγοις.
Εκσυγχρονιστές είμαστε, βλάκες δεν είμαστε.
Πατριώτες είμαστε, πατριδοκάπηλοι δεν είμαστε»
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ