Θ. Ρουσόπουλος : Aυτό ήταν «το κόλπο» του Σημίτη με τα εξοπλιστικά

Θ. Ρουσόπουλος : Aυτό ήταν «το κόλπο» του Σημίτη με τα εξοπλιστικά

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον όρο «τερτίπια» χρησιμοποίησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τα όσα είπε ο κ. Σημίτης χθες στην τηλόραση του ΣΚΑΙ, όσον αφορά τα εξοπλιστικά. Ο κ. Ρουσόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ ανέφερε πως η κυβέρνηση Σημίτη μετέφερε το χρέος στην κυβέρνηση Καραμανλή κάνοντας ένα «κόλπο» όπως είπε. 

Συγκεκριμένα για τα εξοπλιστικά ανέφερε τα εξής:

«Το κόλπο του Σημίτη ήταν ότι αγόραζε τους εξοπλισμούς δίνοντας κάποιο ποσό μπροστά π.χ το 1/3. Στην συνέχεια δεν κατέγραφε ως όφειλε στο πρωτόκολο την παραλαβή αλλά άφηνε να βάλει όλα τα χρήματα στο τέλος. Παραδείγματος χάριν αν είχε παραγγείλει 16 «F16», όταν ερχόταν το 16ο έβρισκε μία δικαιολογία να μην το παραλάβει και να παρατείνει την διαδικασία. Έτσι ο οπλισμός έπρεπε να πληρωθεί μετά το 2005. Τα οποία ήταν 8,6 δις τα οποία δεν είχαν υπολογιστεί. Με αυτό τον τρόπο μετέφερε τα δισεκατομμύρια στην κυβέρνηση Καραμανλή» είπε ο κ. Ρουσόπουλος προσθέτοντας πως «Ενώ είχαν δοθεί τα όπλα από το 1998 μετατέθηκαν στην επόμενη κυβέρνηση».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή