Ιβάνκα Τραμπ: «Ακούμε ο ένας τον άλλον, αλλά διαφωνούμε»

Ιβάνκα Τραμπ: «Ακούμε ο ένας τον άλλον, αλλά διαφωνούμε»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Την απάντησή της μέσω συνέντευξης σε όσους ζητούν να επικρίνει δημόσια τη συντηρητική πολιτική του πατέρα της έδωσε η Ιβάνκα Τραμπ. Η κόρη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ότι συχνά διαφωνεί με τον πατέρα της, χωρίς να το δημοσιοποιεί πάντα, γιατί δεν θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα ήταν παραγωγικό και ωφέλιμο τόσο για τον ίδιο όσο και για τη χώρα.

Η 35χρονη επιχειρηματίας δήλωσε ότι βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον πατέρα της. «Συχνά συμφωνώ μαζί του σε πολλά θέματα. Ομως όταν δεν συμβαίνει αυτό, εκείνος πάντα γνωρίζει την άποψή μου», δήλωσε μεταξύ άλλων. Μάλιστα, έκανε λόγο για μια σχέση ειλικρινή, ενώ απέρριψε το αίτημα να καταγγείλει δημόσια τη μέθοδο διακυβέρνησης του πατέρα της, καθώς αυτό θα ήταν αναποτελεσματικό και νοσηρό. Αλλωστε, όπως ανέφερε και η ίδια, παρέχει την αμέριστη στήριξή της στον πατέρα της, προσπαθώντας να τον επηρεάζει θετικά και «να αποτελεί πλεονέκτημα για εκείνον». Ταυτόχρονα, η κόρη του προέδρου ανέφερε ότι ο πατέρας της την ακούει πάντα και σε όλα, κάτι το οποίο σέβεται απόλυτα και εκτιμά απεριόριστα. Προσθέτοντας, δήλωσε πως αντιμετωπίζει την προεδρία «όπως και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αφού ακούει πάντα και όλους». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, μόλις ανέλαβε επίσημα τον ρόλο του συμβούλου του προέδρου και μάλιστα αμισθί. Η κόρη του Αμερικανού προέδρου απέκτησε μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον πατέρα της ένα γραφείο στον Λευκό Οίκο, αν και δεν εργαζόταν επίσημα για την αμερικανική κυβέρνηση, κάτι που προκάλεσε πολλά ερωτήματα και επικρίσεις. Τελικά, γνωστοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι θα απασχολείται αφιλοκερδώς ως στέλεχος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, όπως ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ. Ο τηλεοπτικός φακός καταγράφει την Ιβάνκα συστηματικά στο πλευρό του πατέρα της στις σημαντικές συναντήσεις τους με ξένους ηγέτες, ενώ μόλις προχθές ο Τζάρεντ Κούσνερ μετέβη στο Ιράκ, μαζί με τον επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή