ΚΟΣΜΟΣ

Σε 3.000 πρακτορεία τα virtual games του ΟΠΑΠ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Προχωράει η αλλαγή σελίδας στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, με τα virtual games να δίνουν το στίγμα της αναβάθμισης προϊόντων και υπηρεσιών στο δίκτυο της εταιρείας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Το Πάμε Στοίχημα Virtual Football, το πρώτο προϊόν της νέας σειράς των “εικονικών” τυχερών παιχνιδιών της Inspired Gaming που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ, αναπτύχθηκε σε χρόνο-ρεκόρ (η πιλοτική λειτουργία του έγινε στις 4 Απριλίου σε 91 πρακτορεία) και πλέον διατίθεται σε περισσότερα από 3.000 πρακτορεία σε όλη τη χώρα. Βάσει του σχεδιασμού της εταιρείας έως το τέλος του μήνα οι παίκτες θα βρίσκουν τα virtual παιχνίδια σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Αυξημένο ενδιαφέρον

Το ενδιαφέρον των παικτών είναι αυξημένο καθώς, όπως παγκοσμίως έτσι και στη χώρα μας, το virtual football έχει το δικό του δυναμικό κοινό, αφού πρόκειται για μια απλή, γρήγορη και συναρπαστική μορφή στοιχηματισμού. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 9.02 π.μ. έως τις 11.57 μ.μ.

Οι αγώνες διεξάγονται κάθε πέντε λεπτά και με σχολιασμό από τον sportscaster Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Το ενδιαφέρον των παικτών μελλοντικά δεν θα επικεντρωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα ενδιαφέροντα virtual γεγονότα, όπως μπάσκετ, τένις και ιπποδρομίες.

Τα virtual παιχνίδια του ΟΠΑΠ έχουν τη σφραγίδα της Inspired Gaming, κορυφαίο διεθνή πάροχο νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών, με τον οποίο συνεργάζεται ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητάς του για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου».

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ