«Υβρις και ασέβεια» τα λεγόμενα Σκουρλέτη σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή

«Υβρις και ασέβεια» τα λεγόμενα Σκουρλέτη σύμφωνα με την Αρχιεπισκοπή

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του Αρχιεπισκόπου Χάρη Κονιδάρη στις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη για την Εκκλησία. Ο κ. Κονιδάτης τόνισε χαρακτηριστικά: 

«Ας μην έχει άγχος ο κύριος Σκουρλέτης. Η ύβρις και η ασέβεια κατά της Εκκλησίας και του Αρχιεπισκόπου εξασφαλίζουν πιστοποιητικό αριστείας από τους δασκάλους του, της αντικληρικαλιστικικής αριστεροφροσύνης. Την ώρα που η Εκκλησία υπηρετεί την κοινωνία και ενώνει, όπως πάντα έκανε και πάντα θα κάνει, όλους τους Έλληνες, ο κύριος Σκουρλέτης δε διστάζει να μετέλθει κάθε ψεύδος σχετικά με το ρόλο της, μπροστά στην αγωνία του να διατηρήσει αδιατάρακτο το φλερτ με το μικροκομματικό του ακροατήριο».

Νωρίτερα ο κ. Σκουρλέτης είχε ασκήσει κριτική στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με αφορμή τη συνάντηση του με τον κ. Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, ο υπουργός  δήλωσε πως η εκκλησία «δεν δείχνει σεβασμό προς την ίδια τη χριστιανική κοινότητα, να φλερτάρει η ηγεσία της με έναν άλλο ρόλο που θα θέλει να επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα της χώρας».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή