ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ

Βραβείο καινοτομίας για την Offers Around ME!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ξένη δημοσίευση

Η Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν στις 7 με 9 Απριλίου 2017 το Match & Develop a Startup στο ΟΚ!Τhess. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας, που σκοπό έχει να αναδείξει και να βραβεύσει τις πιο καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Η Offers Around ME, εφαρμογή αναζήτησης προσφορών για κινητά τηλεφωνά, βραβεύτηκε και διακρίθηκε για τη δημιουργική ιδέα της. Βασικό χαρακτηριστικό της Offers Around ME είναι πως συνδέει την ευκολία και αποδοτικότητα της ηλεκτρονικής αναζήτησης με τα φυσικά κοντινά καταστήματα. Η αναζήτηση γίνεται απλά από την οθόνη του κινητού. Στα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται οι προσφορές ταξινομημένες σύμφωνα με το κοντινότερο κατάστημα με αναγραφόμενα την απόσταση και την τιμή, παρέχοντας έτσι με αμεσότητα στους χρήστες τις πληροφορίες για αυτό που ψάχνουν.

Η ομάδα της Offers Around ME ευχαρίστησε το OK! Thess- Οικοσύστημα Καινοτομίας Θεσσαλονίκης, και τους διοργανωτές, Εθνική τράπεζα της Ελλάδος και Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για τη διάκριση και την εμπειρία που αποκόμισε.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ