Η Folli Follie υμνεί την ανιδιοτελή αγάπη με μία νέα συλλογή κοσμημάτων αφιερωμένων στη Γιορτή της Μητέρας. Επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο ανάμεσα από δύο κομψά κοσμήματα διακοσμημένα με τα πιο εμβληματικά μοτίφ της Folli Follie, το «Heart4Heart» και το «Follie di Fiori». Δώστε την ευκαιρία στη μητέρα σας να ανακαλύψει τρεις ξεχωριστούς τρόπους για να φορέσει αυτό το δώρο.

Πρόκειται για μοναδικά κοσμήματα στη θερμή απόχρωση του ροζ χρυσού, τα οποία μπορούν να φορεθούν σαν περιδέραιο, σαν καρφίτσα ή σαν μονό σκουλαρίκι.

Η πρόταση της Folli Follie για την Ημέρα της Μητέρας περιλαμβάνει επίσης και την best-selling συλλογή Heart4Heart, η οποία φέτος αποκτά συμβολικό χαρακτήρα στηρίζοντας το Ίδρυμα Coeurs Pour Tous Hellas (CPTH) «Καρδιές για όλους» και το φιλανθρωπικό του έργο για άπορα παιδιά με συγγενείς ή επίκτητες καρδιοπάθειες.

Το Σάββατο 13 Μαΐου, η Folli Follie στο The Mall Athens φιλοξενεί μία ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στον εορτασμό της ημέρας. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα παιδιά (ηλικίας 3-12 ετών) μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές ζωγραφιές και ξεχωριστά κολλάζ που θα συνοδεύσουν το δώρο για τη μητέρα τους. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη να διαβάζει αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο «Μία καρδιά», αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους. Κερδίστε ένα από 30 αντίτυπα του βιβλίου, πραγματοποιώντας τις αγορές σας από τη νέα συλλογή της Folli Follie για τη Γιορτή της Μητέρας, από τις 8 Μαΐου στο ομώνυμο κατάστημα στο The Mall Athens.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Folli Follie (τηλ.: 210-6241000)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ