Προειδοποιητικά «πυρά» ΠΣΑΠ

Προειδοποιητικά «πυρά» ΠΣΑΠ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόφαση για αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος από την έναρξη της επόμενης σεζόν έλαβε η Γ.Σ. των Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ως αντίδραση για τη μη λειτουργία του Εγγυητικού Ταμείου, στο οποίο κάθε χρόνο οι δύο λίγκες και η ΕΠΟ οφείλουν, βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει, να βάζουν συγκεκριμένα χρηματικά ποσά ώστε να καλύπτονται ανάγκες των ποδοσφαιριστών.

Το δεύτερο αίτημα του ΠΣΑΠ είναι η υπογραφή συμβολαίου για την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Ο ΠΣΑΠ αντιμετώπισε με πνεύμα συνεργασίας και με θετική διάθεση και καλοπιστία την παρατεινόμενη εκκρεμότητα για την ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου, όπως και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την ασφάλιση των συναδέλφων μας, των ομάδων της Football League.

Μέχρι εδώ, όμως! Οι ποδοσφαιριστές, ενωμένοι, θα διεκδικήσουν έως το τέλος αυτά που συμφωνήθηκαν και όσα δικαιούνται και εάν δεν καλυφθούν πλήρως, μπάλα δεν παίζουν.

Οχι άλλη καθυστέρηση, όχι άλλη κοροϊδία!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή