Το TAG HEUER Connected είναι το επίσημο ρολόι της ταινίας Kingsman: The Golden Circle

Το TAG HEUER Connected είναι το επίσημο ρολόι της ταινίας Kingsman: The Golden Circle

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο εμβληματικά μοντέλα της TAG Heuer, το θρυλικό Monaco και κυρίως το TAG Heuer Connected, θα έχουν ρόλο πρωταγωνιστή στους καρπούς των ηρώων της νέας ταινίας Kingsman: The Golden Circle. Η TAG Heuer ανακοίνωσε πρόσφατα τη διεθνή συνεργασία της με τη MARV Films και την 20th Century Fox, εν όψει της ταινίας του διακεκριμένου σκηνοθέτη Matthew Vaughn, Kingsman: The Golden Circle, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017.

Το TAG HEUER Connected είναι το επίσημο ρολόι της ταινίας Kingsman: The Golden Circle-1

Πρόκειται για το sequel της ταινίας Kingsman: The Secret Service του 2015. Εκεί είχαμε γνωρίσει την ανεξάρτητη, παγκόσμια, μυστική υπηρεσία Kingsman, που έχει ως στόχο την ασφάλεια του κόσμου. Στο νέο Kingsman: The Golden Circle, οι ήρωες αντιμετωπίζουν μια νέα πρόκληση. Όταν το αρχηγείο τους θα καταστραφεί και ο κόσμος θα τεθεί υπό ομηρεία, θα ανακαλύψουν μια συμμαχική υπηρεσία στις ΗΠΑ, την Statesman. Οι δύο τους θα συνασπιστούν για να αντιμετωπίσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους. Στο φιλμ πρωταγωνιστεί το καστ της πρώτης ταινίας, Colin Firth, Taron Egerton και Mark Strong, ενώ εμφανίζονται και νέοι χαρακτήρες που τους υποδύονται οι Julianne Moore, Halle Berry, Pedro Pascal, Channing Tatum και Jeff Bridges.

Το TAG HEUER Connected είναι το επίσημο ρολόι της ταινίας Kingsman: The Golden Circle-2

«Kingsman σημαίνει εκρήξεις, δράση, γέλιο και, φυσικά, κομψότητα. Οι νεαροί πρωταγωνιστές του είναι ονειρεμένοι: gentlemen που δεν φοβούνται τίποτε. Πρόκειται για ήρωες που ταιριάζουν στο κοινό της TAG Heuer. Η συνεργασία αυτή θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στο νεανικό κοινό. Η προηγούμενη ταινία ήταν μεγάλη επιτυχία και αισθανόμαστε τιμή και περηφάνεια που οι ήρωες της συνέχειάς της θα φορούν ρολόγια TAG Heuer». Με αυτά τα λόγια χαιρέτισε τη νέα συνεργασία ο Jean-Claude Biver, Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Heuer και Πρόεδρος του Τμήματος Ωρολογοποιίας του Ομίλου LVMH.

Το TAG HEUER Connected είναι το επίσημο ρολόι της ταινίας Kingsman: The Golden Circle-3

«Χρειαζόμασταν ένα smartwatch για τους ήρωες του Kingsman: The Golden Circle, αλλά κανένα απ’ όσα είδαμε δεν ήταν αρκετά κομψό για έναν Kingsman. Όταν όμως είδα στο Bloomberg TV τον Jean-Claude Biver να μιλά για το Connected, αποφάσισα αμέσως ότι οι πράκτορες του Kingsman θα φορέσουν TAG Heuer Connected», εξηγεί ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn.

Το TAG HEUER Connected είναι το επίσημο ρολόι της ταινίας Kingsman: The Golden Circle-4
Το TAG HEUER Connected είναι το επίσημο ρολόι της ταινίας Kingsman: The Golden Circle-5

Τα ρολόγια που φορούν οι ήρωες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Χρειάζονταν ρολόγια ανθεκτικά, ικανά να αντεπεξέλθουν σε οποιεσδήποτε συνθήκες, όπως υποβρύχιες λήψεις, σκηνές δράσης ή πάλης. Οι φίλοι του κινηματογράφου θα δουν τους ήρωες του Kingsman: The Golden Circle να φορούν TAG Heuer Connected ενώ στον καρπό των Αμερικανών πρακτόρων εμφανίζεται το θρυλικό Monaco Calibre 11.

Το TAG HEUER Connected είναι το επίσημο ρολόι της ταινίας Kingsman: The Golden Circle-6

Δείτε και το επίσημο τρέιλερ της ταινίας Kingsman: The Golden Circle:

Η κορυφαία εμφάνιση της TAG Heuer στον κινηματογράφο ήταν το 1970, όταν ο Steve McQueen πρωταγωνίστησε στην ταινία Le Mans φορώντας στον καρπό του το Monaco, τον τετράγωνο χρονογράφο που είχε μόλις λανσαριστεί και έκτοτε έγινε το πιο εμβληματικό μοντέλο της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή