Πολλές οι απώλειες στον ΠΑΟ

Πολλές οι απώλειες στον ΠΑΟ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιβίωση υπό δύσκολες συνθήκες στην (αφιλόξενη τα τελευταία χρόνια) Ν. Σμύρνη δίνει στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερο κίνητρο αύριο τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Είναι ένα πολύ κομβικό παιχνίδι στην εξέλιξη αυτού του μίνι πρωταθλήματος, με τη νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους «πράσινους» και θα την αναζητήσουν παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την απουσία σημαντικών παικτών τους, κυρίως στη μεσαία γραμμή. Ο Ζέκα είναι εκτός λόγω της αποβολής του, ο Βιγιαφάνες έπαθε βαρύ διάστρεμμα και μένει εκτός πλάνων όπως και ο Λουντ για τον ίδιο λόγο, ενώ οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Κουλιμπαλί δεν είναι πολλές. Εκανε ένεση για να αντιμετωπίσει τη λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπώρησε, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μόνο αν γυμναστεί χωρίς προβλήματα σήμερα, έχει ελπίδες να είναι στην αποστολή. Ο Μέστο είναι καλύτερα, αλλά επειδή πρόκειται για χτύπημα στο κεφάλι, ίσως να μην πάρει το ρίσκο να αγωνιστεί, σε αντίθεση με τον Κουτρουμπή, η πληγή του οποίου χαμηλά στον αστράγαλο δύσκολα θα τον αφήσει εκτός μάχης από το αυριανό ντέρμπι.

Κατά τον Μαρίνο Ουζουνίδη, το ζητούμενο είναι να μην αντιμετωπίσουν οι παίκτες του τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ως μια ευκαιρία για «εκδίκηση», όπως τόνισε στην κάμερα της NOVΑ: «Δεν είναι σωστό να μπούμε στο γήπεδο με τη λογική της “εκδίκησης” και να μη συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που θα ελέγχουν το παιχνίδι. Να παίξουμε καλά και επειδή είναι ένα ντέρμπι αλλά και θα βρούμε απέναντί μας μια ομάδα, με την οποία είμαστε ισόβαθμοι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυνατοί στις μονομαχίες, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο Πανιώνιος μόνο βαθμολογικά βγήκε λαβωμένος από το ματς της Ν. Σμύρνης. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει καμία απώλεια ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και, όπως είπε, θα βρεθεί ξανά στη δύσκολη θέση να αφήσει εκτός αποστολής αξιόλογους παίκτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή