Σύλληψη 36χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικών

Σύλληψη 36χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικών

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας 36χρονος συνελήφθη στη Μάνδρα, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, απόπειρα κλοπής και διακεκριμένες φθορές.

 

Το περασμένο Σάββατο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που ήταν ο 36χρονος, μόλις είδε τους αστυνομικούς ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ένας εκ των συνεπιβατών αποβιβάστηκε και διέφυγε πεζός. Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε σε δρόμο της Μάνδρας και οι αστυνομικοί το περικύκλωσαν.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος κινήθηκε με ανθρωποκτόνο πρόθεση κατά των αστυνομικών και εμβόλισε μία υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, συνεχίζοντας την πορεία του, ενώ επιχείρησε εκ νέου να εμβολίσει και δεύτερη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, ενώ ο συνεπιβάτης κατόρθωσε να διαφύγει. Ο 36χρονος, από την πλευρά του, κρύφτηκε σε οικία, ενώ συνελήφθη αργότερα.

 

Παράλληλα, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εξακριβώθηκε ότι ο ίδιος είναι και ο δράστης απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου στη Μαγούλα, την περασμένη Παρασκευή. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή